Fishtax Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5192
Sajnos mi fáradtságra hivatkozva kidőltünk az esti buli húzósabb része előtt, de úgy látom, felejthetetlen élményről maradtunk le! belfera ugyan csak későn érkezett szombaton, de ezexerint mély nyomokat hagyott a paksi éjszakai életben! :-) Ezért külön gratulálok neki! (Bár ahogy visszagondolok arra, milyen tempóban kezdtek "melegíteni" már Micusnál a vacsora után a Bongo-bulira, nem is értem, miért lepődtem meg az itt csak sejtetett végeredményen!? :-) )

A teljesítmények ecsetelésekor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a legjobb dobó játékos cím azért Pakson maradt Árpi csapattársunk jóvoltából, és ha részelteznem kell még az Atomic Boys (szó szerint) kiemelkedő képességeit, akkor nem szabad megfeledkeznünk Zsolt nagyszerű centerjátékáról - ha jól láttam, a vacsoránál Fodor Peti hosszasan beszélgetett vele félrehúzódva... :-)

(Azt még megemlíteném, hogy a hangulat úgy lett volna az igazi, ha a vendégjátékosokat és -szurkolókat szoros rendőri védelem alatt tudjuk tartani a meccsek alatt és között, de mivel aznap volt vmi rendőrfoci is Pakson, a kommandósok mozgósítására nem volt lehetőség. :-) )

Kössz még egyszer az ASE, a Bongo, a "Kiss Nádas" és a kollégium támogatását!

fish

Előzmény: belfera (5190)