_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5186
Szasztok!

Köszönet mégegyszer a szervezőknek én minden résztvevőnek,szerintem minden várakozást felülmúlt a torna és az utána levő programok.

Az az igazság,hogy hagytunk mindenkit győzni ellenünk!Na mindegy majd jövőre megmutatjuk mit is tudunk valójában és talán már megszűnik ez a q' kaposvári átok amitől mindig mindenki megsérül! :o)
Köszönet a körmendieknek,hogy rögtön a helyszínen elsősegélyben részesítették és megmentették a lábam egy bizonyos görcs nevű betegségtől.
Jó volt megismerni titeket és olyan arcokat akiket legfeljebb egy másik szektorból láthattam.
Sőt!A Pruzsival rögtön találkoztam szombat reggel és megállapítottuk,hogy decemberben miután bemászott a szektorunkba elborult arccal üvöltötte a képembe,hogy ..... kaposvári .....! :o))))

Reménykedtem,hogy gyengébb csapatokkal érkeztek,idézem Avass-t: "szándékosan butítottam a csapaton"... Erre a szolnokiak kijönnek és zsákolgatni kezdenek... :o))))
Na mondom...mi lesz velünk!Végül is jobb helyen végeztünk mint a Klíma!

Zotya sikerült este lepattanót szedni?Mert mikor elmentünk láttam helyezkedtél! :o)))
Gabci köszi a "Jaffát" mégegyszer,remélem megjegyezted,hogy Somogyországban nagyvadásznak hívják! :o)

A "Mi és Fodor Peti a Klímás sállal" című fénykép nem lesz semmi...igazi csemege a kosárlabda rajongóknak!Kellemesen csalódtam benne-jó arc!

Remélem ha csapataink találkoznak akkor még tartunk pár összeruccanást!

Pacsi!

U.i:Belfera színeset ásított! Külön Pacsi!

hihiii