ecoma Creative Commons License 2002.08.05 0 0 1321
Szia harrypoti!

Az előröl jövő hang az olyan pufogás volt? Nekem a héten cserélik ki a lengéscsillapítót egy ilyen hang miatt. A kocsi jobb elejéről jön. Volt a gyári magnóval is egy kis problémám, mire a szerviz azt mondta, hogy sima csere, de tegnap utánanéztem és a nendsz6erről jövő csatlakozó (ami a sebesség függő hangot meg miegymást ad) azt kellet egy kicsit megigazítanom, mert laza volt. A probléma meg is szűnt.

A mai reggel valaki megszabadított az általa fölöslegesnek tartott dísztárcsáimtól. Ezért arra kérnék minden egyes fórumost, hogy ne akarjon használt tárcsákat, gyári magnókat kéz alól beszerezni, mert lehet, hogy egyik reggel neki kell ráébrednie, hogy az Ő autója volt mások beszerzési forrása!
Köszi.

Én még csak 1200 Km tartok a dCi-mel de nagyon király. Nekem nem sikerült 4 liter alá nyomnom a fogyasztást. A tapaszaltom szerint 80%-os autópálya (10-120 km/h)+ város végig klímával az átlagom 4,9.
Úgy hallottam, hogy ha bejáratódik, akkor még csökken a fogyasztása is. Így az autóm hatótávja durván 1060 Km.
Föltűnt, hogy ha az üzemanyagszint jelzőm a piros mezőben már fekszik és a visszajelző lámpa még nem gyulladt fel, akkor durván van még 8 liter a tankban. Így sajnos nem lehet ez a lámpa felgyulladása után tudni a teljes szintet ezért nem érdemes játszani vele.
Ha másnak más a tapasztalat, akkor azt várom!

Előzmény: harrypoti (1319)