Dino_ Creative Commons License 2002.08.05 0 0 2481
BySoft: francba, tényleg lehagytam egy r betűt... bocsi mindenkitől :) Tehát most akkor jól: Underground Zenei Kulturális Magazin

ersekdora: Köszi, örülök, hogy tetszett a cikk, bár egy kicsit rövid lett (volt épp elég dolgom a héten :), meg azt is hozzá kell tennem, hogy nem vagyok egy fanatikus Cure rajongó, csak kedvelem a zenéjüket, és kb. 10 éve sokat hallgatom őket. De pl. a számcímeket sok esetben meg nem tudnám mondani magamtól :-)

Ez a koncertfelvétel igen jó lenne, ha nem ilyen minőséggel lett volna betömörítve. Mondjuk egy 2 CD-s változat már minőségi lehetett volna. Meg az is elgondolkodtató, hogy miért volt ennyi kamera, ami végig vette a koncertet:
a. egyszerűen csak profibb a felszerelése annak a fesztiválnak, mint az a 2 kamera, melyekből az itteni videofalra küldték a képet, valaki meg egyszerűen "megcsapolta" a jelet?
b. esetleg koncertfelvételt fognak kiadni?
c. vagy csak egy TV csatornánál láttak fantáziát a teljes koncert rögzítésében? (bár ez nem hangzik túl valószínűnek)
Vagy van erre valami más reálís magyarázat, ami nekem ilyen késő este már nem jut eszembe?