Gazduram!
A sorrend nagyon tetszik, kellemes napunk lesz, az biztos :)
Nezegettem a vitat a valyogrol es a pozdorjarol (magam is elkotelezett valyogparti vagyok, pl. most is uldozok egy Photoshopot, hogy tudnek vegre weblapgyartasba kezdeni), de par dologrol nem esett szo. Foldrenges. Ronkfa. A kedvencem pedig a barlang. Legjobb venni egy magas dombot, barlanggal, telrakni lakassal, vagni egy csomo ablakot - jo magasan a konnyu defenesztralas mian -, es kituzni a rozsaszin frottir lobogot.
(Gazduram, csak egymas kozott, komolyan kell venni ezt a veszekedest az epitoipar korul, vagy ez csak affele ugratas, amihez egy cseszlovaknak van ugyan nemi erzeke, de valahogy megsem erti?)
Termeszetesen a kancellaria mar fogadja a telefonokat a nagyobb TV-tarsasagok reszerol, es tekintettel arra, hogy milyen magasrangu emborrel lesz alkalmam talalkozni, minden csatorna ket stabot kuld. Talakozonk erdekeben a kancellaria rendelkezesemre bocsajtott egy szemelygepkocsit, soforrel, utobbit visszautasitottam, vegulis szabadsagon vagyok, vagy mi, ugyhogyjovok. Meg annyit tessek nekem megmondani, kb. hany orat szmoljak NPB-ig Hollywood-tol?
Szivelyes udvozlettel, mely tisztelettel,
i. eharit