Dino_ Creative Commons License 2002.08.03 0 0 2464
Szervusztok! (fél év után ismét írok ebbe a topicba :)
A koncerttel én is meg voltam elégedve, annak ellenére, hogy nem vagyok egy megszállott Cure rajongó (így pl. néhány számot nem is ismertem, párat meg ismertem ugyan, de ki nem tudtam volna találni a címét). Az indexes cikket még azelőtt olvastam, hogy itt közfelháborodás lett volna belőle, gondoltam már akkor, hogy írok, de végülis mások is kifejtették véleményüket. Érthetetlen volt számomra, hogy miért olyan ír egy Cure koncertről, aki nem ismeri a számokat, vagy legalábbis nem néz utána annak, amit leír...

Legjobban talán a Wish és Disintegration albumok számainak örültem, különösen hogy az Open mellett még az End is elhangzott, pedig az az általatok idemásolt korábbi fesztivál-setlistek emlékeim szerint nem tartalmazták. A csúcspont aztán számomra a második ráadás volt, a lassabb számokkal való kezdést egy igen jó zárással ellensúlyozták (melyet az esetleg ottmaradt alkalmi Cure rajongók is díjazhattak, hiszen végre általuk ismert számok is voltak :)

Csináltam egy rakás képet, de sajnos a fényviszonyok (vagy inkább sötétség-viszonyok) miatt nem lettek tökéletesek, de azért valamennyire visszaadják a hangulatát a színpadképnek:
A koncert
A délutáni sajtótájékoztató
Az Underground magazinban még lesznek további képek is, és ha minden jól megy, a sajtótájékoztató szövegét is megpróbáljuk leírni, bár a kérdéseket már a helyszínen se igazán lehett hallani :-)) Mindenesetre már csak idő kell hozzá, hogy ez meg is valósuljon.