Sziasztok Thaliások!
Új vagyok a topikon, de már legalább az 1/4-ét elolvastam részletekben. :) Most gondolkodom erősen egy Thalia Alizén, 1.4 V16-os motorral. Egy gondom van csak, de az nagy: egyelőre nem sikerült kipróbálnom. Egyszerűen nem volt a márkakereskedőnél tesztautó (vagy volt, de nem akarta odaadni :)).
Szóval, kérdések: kinek milyen tapasztalata van az egyes kereskedésekkel? Hitelkonstrukciók, esetleges alkudozás? Én a Metro melletti, ferencvárosi Baumgartner-nél voltam, Postabank lízing, alku semmi... :( Bár lehet, hogy csak nekem rossz a stílusom. :)
Kinek van szerviztapasztalata? 1 év felett, 10e km felett? Volt bármi hibája?
Ki mit szól az ABS-hez? Plusz 160e felár, ami nagyon-nagyon a költségvetésem határán van, én nem vágyom rá annyira. Esetleg győzzetek meg... :)
És egy kérés azokhoz, akik nem mentek el a talira: van valaki, aki a hétvégén Budán a Móricz felé, vagy attól nem messze jár? Úgy szeretnék beülni egybe, hogy megnézzem működés közben... :) Sajnos egy ismerősömnek sincs Thaliája, de még Clioja sem. :( Épeszű tömegközlekedéssel elérhető helyig boldogan el is zarándoklok, ha az úgy jobb.
Hétfőn, legkésőbb kedden akarom megrendelni, addig aktuális ez az óhaj. Bár, tulajdonképpen, ha nem tudom kipróbálni, a topikon írtak alapján akkor is megvenném, de azért így sokkal nyugdtabb lennék. Külön jó, ha olyasvalaki tenné meg ezt a szívességet, akinek zörög valami a kocsijában, hadd szokjam. :)
Sziasztok:
Circum, egy jövőbeli remélhetőleg talicskás :)