Törölt nick Creative Commons License 2002.08.02 0 0 18
En nem orbanozok... en csak jot mulatok.

De most komolyan:

a Fidesz problemaja, hogy moralizal. Ez nem megy, mert ezuttal az ellenfel kemeny, es rajuk is kenodik a barna, froccseno anyagbol.

Abba kellene hagyni a moralizalast. Azzal miert nem nyomul a Fidesz, hogy MP programja pozicio romlast jelent a koltsegvetesben, ami sulyos kockazatokkal jarhat, ha nem fut fel a gazdasagi novekedes, amire MP szamit?

Miert nem nyomulnak mar Erossel? Meg mindig ott van. A 44 millio allami propagandaval miert nem nyomulnak? Itt az alkalom.

Ja, hogy csak ott mernek nyomulni, ahol meg meg van a magas erkolcsi lo latszata (D-209), de aztan meg ott is kapnak a kepukre? Pont azert egyebkent, mivel nem ugy kellene indulni, hogy en mennyivel erkolcsosebb vagyok a masiknal, hiszen kereszteny-konzervativ stb. vagyok. Hanem konkretumokat kell kifogasolni.

Persze az is gond, hogy gyors, rovidtavu vagasokra epitenek es ebbol remelnek sikert, marpedig el kell fogadni, hogy a 4 ev hosszu es a kormany valoszinuleg kihuzza az eddigi tapasztalatok alapjan. Ideje lenne jol felepitett hadallasbol, koherens strategia alapjan tamadni (pl. miert nem emeli az MSZP az adovisszateritest? miert nem csokkenti az adokulcsokat? stb.), mert az eddigi strategia semmi sikert nem hozott (nezd meg a kozvelemenykutatasi adatokat).

Na most egy ilyen politikaval nyomulo ero eseten, a hasonlo hirek (meg akkor is, ha kifogasaid egyebkent igazak), igencsak lehetoseget adnak parodiara, es mosolygasra. Egyebkent sajnalom is oket, mert olyan jo lenne, ha a jobboldal nem asna el magat. En ugyanis ideologiai alapon sokban huzok a modern europai konzervativ jobboldalhoz, bar libsi vagyok.

Előzmény: livefast (16)