jó reggelt Mindenkinek!
már közeledik a csapásmérő Ákos tyúrné újabb állomása, hajrá Debrecen, ott leszünk mi is.
ha valaki szeretne velünk jönni /aki képes elviselni bennünket/ szeretettel várjuk.
aug.10 szombat, indulás 12.00 óra fele, nyugati pályaudvar /ha minden igaz/
mivel nem tudom, hogy a Janó mikor fog beírni a találkozással kapcsolatban, így eme feladatot magamra vállalom
ha lesz pontos hely és pontos idő a találkozóval kapcsolatban írok
z.
ákos tyúrné ákos tyúrné ákos tyúrné ákos tyúrné
programok:
- a bonanza banzai éltetése
- bonanza dalok éneklése
- tyúrnémagnó hallgatása
- ákos éltetése
- ákos dalok éneklése
- ákos koncert megtekintése /kihagyhatatlan kúltúrális esemény!/
- utána állítólag a debreceni barátaink, igazi ős-fanok, készülnek valami bulival is, de ez még folyamatban van
- kattogó vonatozás
- a többi utas szemrehányó tekinteteinek elviselése
- evés-ivás-tombolás-éneklés-ugrálás-beszélgetés-jókedv-öröm-ünneplése ama nagy dolognak, hogy ákost ismerhetjük és dalol és koncertezik
szóval mindenkit szeretettel várunk,
még valami, bár nem ákossal összefüggő a dolog, de hátha tud valaki segíteni nekem:
a cure koncerttel kapcsolatban, igen jó volt a koncert, természetesen esett az eső is, nem tudja valaki megszerezni a koncertet kazettán?
visszatérve ákosra:
mivel a koncert sportcsarnokban lesz, de ugye már megszoktuk, hogy nincs koncert eső nélkül, ezért kitaláltuk, hogy hogy is lesz ez az esős dolog, szóval: vagy be fog ázni a sportcsarnok, vagy pedig szét fognak szakadni a vizvezetékek, hogy ezt a tyúrnéállomást se ússzuk meg eső nélkül
na bocsi, ha túl sokat írtam volna, z.
ákos, ákos a mezőn
ákos, ákos a mezőn
ákos, ákos a mezőn áll !