zsoltn Creative Commons License 2002.08.02 0 0 775
nnnna, megvan a vas.
nagyoon szép és nagyon szokatlan. nem is tudom, erôltetem magam rá, hiogy ne egerezzek, hanem tapipad, és hogy a bilentyűzete is megszokjam. egyelôre sokat ütök félre.

más.

valami nagy szutyok van a 9.2-es rendszerrel.
egyrészt a monaco fontja szar. át kellett raknom a 9.1-es régebbibôl, mert a mailomnál az volt beállítva és a normál szóközök helyett valami eszelôs, centisekjet adott. szééééép.
aztán, ami nagyobb baj:
valami gebasz van az usb-vel. merthogy feltettem minden szoftot, kész is vopltam majdnem, na, mondom a végén installom a scannert, ami usb-s.
megvolt, kész, műxik. na, elpakolom a cuccot, megy a gép, mondom lemegyek, és ezért kihúztam az usbt. oké, semi gáz - gondoltzam. aztán leállítottam a gépet, nem sokkal késôbb újra indítottam, és erre fagy. már az oprendszer is lassan vánszorog be, épp megvan, amikor nyúlnék a géphez és befaygiuzik a finder.

teszt, mnondom ilyen nincs, újra szűz gép, minden levesz, inicializálás, intsall, na, mondom, akkor most kezdem az usb scannerrel. oké, megy, szép, kihúzom a zsinórját, újrauindítom, halál. de olyan halál, hogy csak akkor ment a rencer, ha teljesen kikapcsoltam az extensionokat. próbáltam rebuild, meg reset pram, meg minden istennyila.
nem talűálom a megfejtést. mi a picsa ez?