Én csak Perryvel beszéltem mobilon.Kedvenc barátunk Peti felhívott hajnali 1 órakor,hogy itt vagyunk a szállodában a Cure-al. Jót bulizunk és adok vkit beszélj vele.Perry volt az a valaki.
Meglepődtem.Köpni-nyelni sem tudtam.de azért sikerült leküzdenem a zavaromat :)
Snakepit és én délután találkoztunk személyesen is Perryvel a szállóban.De előtte még Jason-el a Lánchídon :)
Mázli!
Egyébként Petinek sikerült összehoznia a kerek számot a Cure koncert látogatások sorában.A Sziget volt a SZÁZADIK!!!!!! Igen 100.! Cure koncertje! Vagy inkább ez a mázli? Szerintem igen!
Jó volt találkozni személyesen is a topic tagjaival.Mi jól éreztük Veletek magunkat.
A koncertről csak annyit,hogy hihetetlenül jó volt, de nekem még mindig az olasz a szívem csücske koncert.Eddig 3 koncerten voltunk (Bécs,Conegliano, és Sziget),de mindegyik más-más volt hangulatilag.Az eső viszont alig esett szerintem.Bár az olasz zuhéhoz képest minden eső kis esőkezdemény azóta :)
Én is tekintgettem hátrafelé,de csak olyan prózai ok miatt,mert Kedves elől elsodródtam és szerettem volna megtalálni az arcát a tömegben,de ez nem sikerült.De azért nem sírtam a bánattól a második-harmadik sorban.:)
Csók