BySoft_ Creative Commons License 2002.08.01 0 0 2387
Sziasztok, én vagyok a harmadik.

Igen jó volt!!!
Jobb volt mint amire számítottam. A bécsi családi hangulatú koncertekkel gondoltam nem veszi fel a versenyt, de kellemesen csalódtam.
Jómagam a jobb oldalon voltam kb. a 7. sorban (ha lehet ilyet mondani - szóval 7 fej volt előttem, ha szembeálltam a színpaddal:-). Később eltolódtam balra a 10. sorba ahol egy nagy darab piros pólós szlovák (?) srác háta és egy magyar csaj melle közé szorult balkarrommal kapaszkodtam a korlátba (semmi hátsó szándékom nem volt, így alakult), hogy el ne sodorjanak (csak 69 kg vagyok, nekem jön egy bajor óriás és azt se tudom hol voltam). Az időjárás egész kellemes volt. Az eső finoman esett, miközben a teljesen normális inkalosok frissítőket szolgáltak fel és kapkodták ki a félholtakat(majd beszartam, ezt a kiszolgálást).
Amin viszont meglepődtem, az azok az emberek akik baromi elöl álltak és össze-vissza tekingettek, de nem a színpadra pl.: háttal állt (szemben velem) a színpadnak az egyik fazon, a másik a bal oldalon lévőket bámulta.
A koncert végén előrementem a korláthoz és a "jófej" biztonságiak odaadták a setlist első felét (köszönet nekik).

Tehát az egészen hivatalos setlist (Perry lába nyomával ellátva), de csak egy A/4-es oldal.
A tartalma a következő:

apest {az elejét elszakították}
OUT OF THIS WORLD
WATCHING ME FALL
WANT
PLAINSONG
OPEN
TRUST
KISS
SHAKE
SEA
END
SIAMESE
100 YEARS
39
BLOODFLOWERS
{+ a lábnyom}

Aki tudja a többit egészítse ki, köszi.

Készült a fotókon kívül hang-, esetleg videófelvétel?
Minden érdekel!!!

üdv.: BySoft

Előzmény: e_dora (2385)