vince
1999.03.23
|
|
0 0
69
|
Azért az sem mindegy kik állnak a nagy zene biznic hátterében, kik követik el az agymosó projecteket. Egészen konkrét dolgokat csak szerény hazánkról tudok, de nyugatra sincs máshogy. Pontosan azok a fazonok vannak most oda betonozva akik 60 70 80 ban lettek naggyá, és most a pénzes hullámot lovagolva öntik a gagyit a nyakunkba. Az új divatot nagyon is régi arcok generálják, csak hogy legyen mégtöbb pénzük. Itt és most nem a zene, nem a közvetített üzenet a lényeg. egyedül a minnél több fogyasztás, bármiből. És mivel a plöntyöm száncsájn bébi jobban fogy mint a fúziós jazz, ezt nyomják (a korábban általatok igényesnek tartott faszik)
off top : bagojj nem tudom hány év zenét tanultál szolfézs meg ilyes, de nem igazán értem miért ragaszkodsz olyan hevesen Beatlesék hangszer ismeretéhez. Tudom, hogy jó zenéket írtak, sok nekem is tetszik sokat lemásoltak, sok ma is fut, de obiektíve megállapítható, hogy hangszertudásban és zene elméletben bizony nem voltak nagy virtuózok. Persze nem is volt rá szükségük. Off off |
|