némo Creative Commons License 2002.07.31 0 0 5139

Ok! Ezt még (mármint a mez elosztást) megbeszéljük! Végülis a 13-as kimaradt a szórásból, tehát elméletileg még kiadó. Ugyanis 11 komplett mezt kaptam tegnap Fodor Sanyiéktól.
A gond csak az, hogy nekem a 13-as szám kifejezetten balszerencsés! Tehát nem biztos, hogy tudnám hozni a formám, vagy esetleg (ne adj Isten) megint összeszednék egy sérülést!:-))

A név elirásáért 1000 bocs!!!

Más!

Tegnap érdekes fejleményeket hallottam a körmendi csapat háza tájáról. Ezek szerint már abszolute nem biztos, hogy Edmonson visszatér Körmendre és nem azért mert Ő nem akarná! A legújabb hírek szerint az 1-es és a 2-es posztra akarunk légiósokat hozni, a 4-esen pedig ott a Muki! A Baba szerint a 24mp-es támadóidő a gyors csapatoknak van előnyére (mennyire igaza van!!!) és nem biztos, hogy jó megoldás lenne, ha felhagynánk az eddigi játékstílusunkkal és a pozíciós játékot részesítenénk előnyben!
Több kiszemelt is van a vezetők látóterében, de nem akarják elkapkodni a dolgokat. A kapott infók alapján elmondható, hogy minden kiszemelt játékos nagyon jó mutatókkal rendelkezik és talán bízhatunk abban, hogy ezt majd (az a kettő aki Körmendre jön) a bajnokikon is érvényesíti.
Mujanovics honosításával kapcsolatban megtudtam, hogy (legalábbis ezt mondták) november végére 100%, hogy Magyar lesz! Szorosan ide kapcsolódik, hogy ebben az estben feltett szándéka a vezetésnek, még1 légiós szerződtetése, de majd csak akkor, ha a honosítás realizálódik!

Azt már csak én teszem hozzá, hogy nekem egy ilyen összeállításu csapat jobban tetszene, hiszen így végre Grebenárnak is főszerep juthatna, valamint nem lennénk lyukasak a külső posztokon!
Az idén is jók leszünk!!! Majd meglátjátok!!!

Üdv.
Zotya

Előzmény: boran (5137)