shabbarulez
2002.07.30
|
|
0 0
276
|
Nem lehet hogy ott nem mérték fel előzeten a terepet vagy rosszul tették? Itt elég sok mérnöki tervező munka előzte meg az egészet. A lézernek vannak távolság határai és ha valami útba esik akkor sem működik. A távolság nállunk nem hiszem hogy probléma max 50 méterre vannak az épületek.
A Crown-tech oldalt hajnalban én is megtaláltam, az árlistát is átböngésztem. A 150 méteres kis hatótávilságú eszköz nem 4 mila ahogy áki mondta tegnap, max 1. Persze kérdés őket milyen cél vezérli? Ugyebár ha hosszú távon akarják használni ezeket az eszközöket akkor nem lehet a legkisebbet venni, mert azzal megkötik a kezüket a jővőbeli újrafelhasználás terén. Lehet hogy a jővőben pl. kisebb településekre akarják átlőni a gerincet egy ilyen eszközzel oda meg kell a távolság a legnagyobb eszközök meg tényleg 4-6 mila. Vonalat nem kell kiépíteni drága pénzen mert már itt megy a GTS gerinc. Nekem személy szerint furcsa a példád. Micro esetén is kijönnek először felmérni hogy egyáltalán lehetséges, van e rálátás, megfelelőek a körülmények, engedi-e a tető tulajdonosa a telepítést. Ezt biztos lézer esetén is megteszik, elvégre nem két fillérről van szó. Lehet hogy ludas a Crown-tech a dologban, de ha úgy volt ahogy leírtad akkor elég nagy a felelőssége a cégnek is hogy így sikerült.
Szilvi tényleg aranyos, név alapján még rokona is lehet Ákinak. :) Szerződést max annak érdemes kötni aki a tizesekben lakik, hisz a többieknek nem tudnak határidőt garantálni így maximum ígényfelmérő szerepe lehet a szerződésnek. Ide a Dunai oldalra sajna csak valami 2-3 hónapot saccoltak, így akár októberig is ráérek a szerződéssel. Csak tudnám mi a francot csinálok 3 hónapig net nélkül. Ez így szart sem ér. :( |
Előzmény: Calver_ (274)
|
|