orcinus-orca Creative Commons License 2002.07.30 0 0 29
Valóban nem válaszoltam a Zsoldos-díjjal kapcsolatos felvetésre, mert mint írtam, számomra nem releváns ez a díj, így nem kívánok vele foglalkozni.

A Harry Potter-es megjegyzésseddel egyetértek; szándékosan nem hoztam fel. Egy újabb téma, amellyel nem kívánok foglalkozni. Semmi közöm hozzá. :-)

Egyáltalán nem egyértelmű, hogy a szerző örül, ha valami díjat (dícséretet, kitüntetést, stb. kap.) [Csak látszólag OFF, ami következik.] Tegnap láttam az ATV-n Bencsiket, aki felhozta "a barbár szovjet és brit hordák leölték szegény németeket" tételének alátámasztására K. Vonnegut Ötös számú vágóhídját. A szerző természetesen nem volt ott, hogy tiltakozzon, de megelőlegezem, hogy a művei alapján kikérte volna magának, hogy egy Bencsik egyáltalán a szájára vegye a könyvét, amely egyáltalán nem a fenti tételről szól! Más példa: tegyük fel, hogy a most megjelent Isten ostorai-t felkapná Csurka és dícsérné a Magyar Fórum-ban. Monjuk ad neki egy Ősmagyar Irodalom Díjat. Remélem, hogy a szerző kategórikusan elhatárolódna. Ha nem, a könyve megy a szemétbe. (Privát vélemény és tett.)

Előzmény: BHackett (28)