Bazska Creative Commons License 2002.07.30 0 0 1390
Tegnap kölcsönkaptam bátyámtól a Rock in Rio VHS-t és annyira felháborodtam. Aztán idejöttem és azt hittem, hogy itt is téma lesz, de nem.

Szóval Steve Harris miért képzeli magáról, hogy mindenhez ért? Ennyire szarul vágott koncertet nem is tudom láttam-e már. Szerintem csak a Budapest TV-n. Főleg azután volt nagy a kontraszt, hogy előtte a Depeche Mode 'One Night in Paris' DVD-je volt bent a lejátszóban. A zenét lehet fikázni, de azt Anton Corbijn (a Metallica összes jobb képet ő csinálta) rendezte és a különbség ordít.

Az első három számon (Wickerman, Navigator, BNW) rágtam át magam, de nagyon nehéz volt. Nem látszik, hogy áll össze a színpadkép, kevés az igazán élvezetes távoli felvétel, a kamera mindenről (Bruce ÖSSZES ugrása, robbanások, Nicko figurái, akármi) lemarad, viszont állandóan vált a kép. Idióták a kameraállások, Janick lelassított rúgása pedig a boldog '80-asok Dire Straits videóit idézte.

Nagyon nagyot csalódtam. Pedig az albumot (RiR) nagyon szeretem, a pesti koncerttől pedig még most is kiráz a hideg. :(

Nektek hogy tetszett?