GombVTI Creative Commons License 2002.07.27 0 0 763
Fish!

Na itt vagyok a hondás!

Csak olvasok és mosolygok az írásodon! Reagálok,mert ahogy látom azóta se aludtál az eset óta. A versenyen is csak a hangodat lehetett hallani,ahogy magyarázod az esetet és itt is csak erről tudsz beszélni. Azt se tudom hol kezdjem a kijavításodat,mert sok valósat nem írtál!

Kezdjük ott hogy a Honda 1.6 VTI gyári + direktszűrö és remus dob. Ez kb még 10 lóerő plussz sem. SEMMI CHIP,MINT AHOGY TE AZT ÁLLÍTOD! Nem tudom szépíteni próbálod a helyzetedet,azért állítasz valótlant vagy csak rosszul emékszel! Mondtam neked,hogy szerintem késön indultál,te azt mondod én korán. Valóban gurult a verdám,kb 30centivel tényleg elöbb indultam,de mivel mi is kameráztunk visszanéztem és nem indultam elöbb,sajna kicsit elaludtál,de ha jobban odafigyelsz ezentúl,szerintem sikerülni fog neked!

Beszari vagyok?! Miért is?! Hisz kiálltam veled! Mitől félnék,hogy kikapok? És akkor mi van?! Ez játék! Ilyenek ne járjanak ki?! Szerintem lazíts egy kicsit,vagy ha nem bírod a feszültséget te ne járj ki. De ez csak tanács,veled ellentétben én nem akarom neked megmondani mit tegyél és mit ne!
Mégegyszerazért nem mentemveled,mert elötte 6-ot mentem már és még vártak rám kihívok,akiknek megigértem,hoy megyek!

"igy hogy elöbb indult 120 felett már megvolt csak gyorsan vészvillogózott hogy lássák ő nyert pedig ott már ugy előztem volna mintha állna"Az a 120 nekem 150 volt,mert ott váltom a negyediket és ott már nem szoktam huzatni,de még akkor sem voltál mellettem. Nekem nem úgy tünt,mintha ugy jöttél volna,mintha állva lettem volna! Álltalában ha kiélezett a verseny hagyom tovább,nehogy ezt mondják rám amit te,hogy gyorsan kitettem. Pl: diesel golf esete 130-ig sehol nem volt,majd utána valóban úgy ment el,mintha állva lettem volna.
"és az én verdám 1600kg nélkülem az övé meg max 1100" A verdám kereken 1200kg.
"ja de az biztos hogy nem volt gyári mert azok akkorát kapnak töllem hogy az már fáj."
Ugyhogy mondhatjuk gyárinak a verdám a légszűrő és a kipuffal együtt. Ha meg tudod hogy akkorát versz egy ilyenrehogy az már fáj,akkor minek engem hívtál ki! Ezt élvezed?! Szar lehet! Amúgy biztos sokkal jobban megy a verdád,mint az enyém,mert amiket leírtál róla sokkal jobban is kell hogy menjen! nem beszélve 100 felett,ahol a honda ereje valóban alább hagy, ahogy azt KIVÉTELESEN HELYESEN ÍRTAD,úgyhogy hidd el nem ámulnék!!!! Ezek után tényleg nem értem miért engem hívtál ki????? Gyüjtöd ezeket a videókat,mert hallom már 3 is van belőle! Gratulálok hozzá! Ez olyan,mintha én gyári suzukikat aláznék és ezekkel dicsekednék! Amint látod én nem írtam,hogy milyen király csávó vagyok hogy nyertem,mert én sem hiszem,hogy a maximumot hoztad ki abból a gébből akkor! Ha akarod mehetünk bármikor mégegyett,hogy mindenki lássa mennyivel jobb vagy! Sőt 3-at is,ha más szögből is fel akarjátok venni videóra. Hidd el nem fogok sírva fakadni,mert ez játék!
DE Szerintem legközelebb próbálj valami hozzád hasonló kategóriájú autót kihívni és ne egy 1.6-os hondátakkor hidd el, nem kell itt dicsőitened magad,hanem ezt mások fogják megtenni helyetted!
Remélem túlzottan nem bántottalak meg,bár amilyen stílusban nyomtad itt,az sem érdekel. De gondolom nem hitted,hogy itt leszek a fórumon és leírom az igazat,azért ferdítettél. Többet nem kívánok foglalkozni a dologgal,csak gondoltam leírom mindenkinek a dologról azén verziómat is és majd ők levonják a konzekvenciát.Bár szerintem annyira senkit sem érdekel a dolog. Remélem te is megnyugszol hamarosan és a következő versenyen,már minden harag nélkül találkozunk és mondom ha akarsz mehetünk hogy meglegyen az áhított trófeád,hidd el én nem fogok fújni rád!
Ui: A gurulás jogos volt,de nem direkt.

Üdv: GombVTI