judelegy Creative Commons License 2002.07.27 0 0 10
Epilepszia-ügyben lenyugodtak a kedélyek. Lányomnak kezd stabilizálódni az állapota, és az orvosunk roppant megnyerően annyit mondott: "Valakiben bízni kell. Ha nem bennem, az nem baj, de valakiben bízzanak meg!" Ritkán hall ilyet az ember orvostól. Úgy döntöttünk, benne bízunk, úgy emberileg mint orvosilag nincs semmi kifogásolni való. Az aggodalmaimat megosztottam vele, és megnyugtatott, hogy rutinszerűen elvégeztette azokat a vizsgálatokat, amik kizárják egyéb anyagcsere zavar jelenlétét, tehát marad a bizalom. Azt hiszem, ilyen ember, ilyen orvos neve szerepeljen itt is: Dr. Farkas Viktor, I. sz. gyerekklinika. És köszönöm a segítőkészségeteket, nagyon nehéz időszakban álltatok mellém.

A köhécselés, orrdugulás továbbra is fennáll, és valószínű romlani fog az elkövetkező időben, de az utóbbi napokban megismerkedtem valakivel, aki adott nekem egy flakon Aloe First spray-t, és azzal fogjuk az orrdugulást elhárítani, illetve a köhögést karban tartani.

Közben túl vagyunk egy durva szalmonellán is, ha valakit érdekel, beszámolhatok róla.

További betegségmentes nyarat mindenkinek!