Törölt nick Creative Commons License 2002.07.26 0 0 2622
Szia NaNE!

A netto 9Ft (főleg: minden napszakban - én mintha csak csúcsidőn kívülit hallottam volna, de mind1) az ugye bruttó 11,25.
Az előfizetési díj 2500 nettó (?) az 3125,- bruttó, tehát 1x spórolsz (neki) olyan 5-600 Ft-ot. Lebeszélhető valamennyi. OK.
Még a kd. hiánya is OK.
De a percenként 2,25 illetve csúcsidőn kívüli 7,-Ft (!) percdíj drágulást beszámoltad?! Sőt: mennyit is fizetsz pl. 23-29 számok hívásakor (feltételezem Bp-ről indítva a hívást) Vodafone esetében?! Ez a Matávnál ui. kb fele a Vodafone-hoz képest. A III díjöv szerinti (30/15Ft bruttó) a Vodafone 48/24-éhez képest, hm... itt sem olcsóbb a Vodafone (a vezetékeshez képest, vezetékse.-vezetékes viszonylattal összehasonlítva).
Akkor mennyit is spórolsz hosszabb távon?!

Egyéb iránt szeretem és tisztelem a Vodafone-t huszárvágásaiért és én is használom (prepaid) szolgáltatását. De, hogy vezetékes helyett használjam (főképp itthonról, ugye) az nem logikus.

Tessenek kérem utánaszámolni. És még 1x: a Matáv (is, talán atörvény is) tervezni látszik megszüntetni a kapcsolási díjat.

Szóval én azért mindenkit jó alapos döntéselemzésre és higgadtságra ösztönöznék!

Mindenkinek jó pihit és szép időt!

Maus Róbert Péter
mikimaus

Előzmény: NaNe (2610)