nemmindegy Creative Commons License 2002.07.26 0 0 36
A Volvo S40-et felejtsd el. "Belső" információ, hogy a Primerával jobban jársz. Az S60 az már más... pénzben is.
Az új primera (meglátásom szerint) inkább egyfajta konszolidált középosztálybeli "polgári" (bocs) autó. Magasabb, nagyobb utastér, mint az előzőekben, kényelmesebb utazás hosszú távon (legalábbis a próba-vezetés alapján ezt éreztem...) pedig a régebbi primerákban is szép nagy helye volt még a hátul ülőknek is! Viszont ami elszomorít, hogy ez a csomagtér rovására ment. (450l, szemben a 495 / 505 literrel - négy- / ötajtós )
Én elfogult vagyok a japán autókkal, különösen a Nissanokkal szemben, ez tény. Viszont esetleg még egy Toyota Avensis is a látóteredbe kerülhet!
A Hondának az ACCORD nevű modellje van a Civic után (fölött) az viszont szerintem már kicsit magasabb árfekvésű. (Viszont általában a legerősebb / leggyorsabb motorokat a Honda produkálja...)
Esetleg javasolnám a Rover 75-öt. (Bár azt hiszem, az is kicsit több, olyan 7,5-8 M)
Maradj a Primeránál !! :)
Azért a pénzért annyi mindent kapsz az autóval, hogy nem győzöd majd nyilvántartani... :)) És az 5 év gari, az csak 5 év gari !!
Előzmény: Torino (35)