hekker barbie Creative Commons License 2002.07.25 0 0 766
ettol feltem. az applenal en csak egy macos-t talaltam, mint szabadon letolthetot. en spec a mekk mesterekkel voltam anno joban, de ok most elkoltoztek vhova szigetszentmiklos kornyekere.

a szoft az biztos maceras lesz egy darabig, mert a mac/win fejlesztoknek hirtelen at kell allni bsd-s fejlesztesre, es a unixos fejlesztes mindig egy kicsit mas vilag volt. gondolom nem volt veletlen, hogy meg a hivatalos os x release utan is kellett egy ev, mire sikerult portolni egy olyan (latszolag) egyszeru applikaciot, mint a palm pilot hotsync programja... en elegge multi-platformos vagyok, es meg tudom erteni az eddigi fejlesztoket, hogy most kopni-nyelni nem tudnak a bsd-tol :))))) az os x legfeljebb a felhasznalonak mac, de fejlesztonek egy radikalisan uj vilag.

en speciel azert vagyok kivancsi az osx-re, mert izgat, h mennyire ter el a jelenlegi bsd disztribucioktol, es hogyan oldottak meg a unix macintosh-itasat. vagy a grafikus felulet mennyire x-es, es csere-berelheted-e a window managert. (ha igen, akkor az nagy szivas vagy a fejlesztonek, vagy a felhasznalonak.) btw ha nagyon x-es, es az xfree-re raktak fel egy speci ablakkezelot, akkor talan nem lehetetlen a xfree-s fontok behekkelese...

Előzmény: bobhoskins (765)