fargo Creative Commons License 2002.07.24 0 0 752
Csak tippelni tudok :-)))

Egyrészt az, hogy rettentô instabil a cucc.

Másrészt az, ami nekem a legnagyobb problémát jelenti, hogy nem lehet ô meg ű betűket használni, az meg ugye DTP-nél elég gáz. Hihetetlenül ostobán oldották meg a billentyűkezelést, amellett hogy tök macerás a magyar kiosztást installálni, ha beállítod a magyar kiosztást, némely programoknál automatikusan visszakapcsol az US kiosztásra. Ha nem veszed észre és elkezdesz vakon gépelni akkor jön a meglepi. Micsoda barom megoldás!

De ott van az is, hogy meg kell venni hozzá a legújabb szoftvereket, ha csak upgrade-et nézel a legfontosabb 5-6-7 progihoz, alaphangon az is alulról közelíti az 1M-t. Holott mondjuk én remekül elvagyok az eggyel korábbi de teljesen használható Photoshop 6 / Illustrator 8 / Freehand 9 / Quark 4 / InDesign 2 / Flash 4 / Dreamweaver 3 / stb. cuccaimmal.

Arról ne is beszéljünk, hogy milyen xopás lehet mondjuk a levilágítás, bár addig még el sem jutottam. A fontkezelésrôl sincs sok infom, mert addig még nem maradt egyben a rendszer, hogy elkezdhessek valamit komolyan próbálgatni.

Egyszóval szerintem ez a MacOS X leginkább csak műkedvelô háziasszonyoknak való levelezgetésre meg böngészésre, de komoly munkára egyelôre alkalmatlan. Nem tudom honnan szedték a bátorságot hogy ezt így kihozzák, ilyen xar termékkel nekem rettentôen égne a pofám. Macintosh-t általában az vesz, akinek "tervei vannak vele" és nem csak otthon akarja nézgetni. Ehhez az új oprendszerhez meg annyi támogatást sem adnak, hogy gyorsan és egyszerűen meg lehessen keresni azt a valószínűleg 1-2 db elszállt file-t, amit kicserélve megint működne a dolog. A Mac Help nevetséges, a Knowledge Database is, support = nulla.

Szerintem aki jót akar az maradjon a Classicnál...

Előzmény: Színes Géza (750)