pistagazda
2002.07.23
|
|
0 0
8439
|
Méltóságos i. (kisbetűs) eharit
Cseszlovákia Demokratikus Királya Uram !
Lassan letelik az idum az Ohazaban, a hitvigin ma pakulom a kuffert megin. Hogy kirdisire valaszujjak, az idut foleg vidiken totottem, utam fo celja ehanyagut fodgyeim rendbetitele vot leginkabb. Mara ma lekaszatam azt a rengeteg dog gazt, a fodet is finomu emunkatam, csak a lucerna vetise maratt hatra, azza ma ebirok. Szeptemberbe visszagyuvok megniznyi hogy ket ki. Kozbe ollan meleg vot itten hogy meg a kaszakovem is izzatt, hogy oszinte legyek.
Bocsasson meg nekunk hazatlan vilagcsavargoknak hogy nemellikunk semmit se tud Cseszlovakiarul. Aki a hazajat ehaggya, ehaggya az a szomsziggyat is azza. Magam is csak a vakviletlennek koszonhetem hogy tudok valamit a dologru. Nekem az vot a szerencsim meg fiatalabb koromba, hogy a csalad ratirt a CSAD cseszlovak kozlekedesi vallalat menetrendjeinek hasznalatara WC papir gyanant a Nipszabadcsag helett. Nagyon finom papirgya vot, meg a Crepto-na is sokka jobb. Felejthetetlen perceket totottem en akkoriba az udvar vigibe a budiban. Kozbe a nap sutott be a deszkak kozott, kinn a madarak danutak en meg memorizatam a menetrendet Ceske Budejovice es Nove Zamky vagy Hradec Kralove es Kosice kozott. Legbodogabb akkor votam, mikor ejuthattam Bratislavaba oszt hazacsempiszhettem egy Tesla orsos magnot. Pontosan tuttam am utkozbe, mellik megallo mikor kovetkezik ! Ezek akik itten ossze-vissza politizanak, szeginyek ezeket nem tudhattyak. Na tobbet majd Californiabu arru, hogy miket lattam itten Magyarhonba.
Tisztulettel
pistagazda
|
Előzmény: eharit (8397)
|
|