ReTek Creative Commons License 1999.03.23 0 0 39
Csosztok!
Na megnyugtat,hogy csak nem irtam nagy hulyeseget akkor,amikor a RCA SPDIF ugyrol beszeltem...tenyleg letezo dolog.Masreszt egyetertek abban is,hogy ahhoz, hogy egy hangkartya normalisan szolaljon meg megfelelo hardware is szukseges.PL a LIve!-om mikibemenetere nagyon aranyos zaj ult ra ha mozgattam az egeret !!! ket slottal lejjebb dugva a kartyat mar hallhatoan csokkent mindez.(hozza kel tennem,hogy egy mocskos virge-m volt!!! fuuuuj!) Elotte az Acorp alaplapomon pedig nem lehetett a kartya (ekkor meg AWE64) midi-portjat elerni csak 200MHz-en! Pedig papiron birnia kellett volna a 225 is.Ne felejtsuk el,hogy az egesz gepunk egy nagy zajgenerator.Szidhatjuk mi a hangkartyakat milyen zajosak,de hat nem lehetnek felkeszulve minden olyan zajra ami egy gepben elofordulhat! Nem hiaba az EMU (meg hat sok mas ceg,csak oket imadom) jopar kartyat (idezojelben) dobott piacra,amelyek Rack-es kivitelt kaptak (nam a szabvanyos 19U,csak tokozat) es a gepen kivul kell elhelyezni oket. Kerdes: nem lehetne kiprobalni ezt a Live-val is. Ki kell vezetni egy PCI slot-ot a gepen kivulre es megfigyelni a zaj valtozasat.)

Mas:Nem kell lehurrogni a Live-hangjait,mivel nincsenek.Azt toltesz ra amit akarsz, senki nem kotelez,hogy a hozza adott (altalad gyengenek,szerintem a Layerekkel atmahinalva mar jo minosegure felhozhato) hangokat hasznald! Tolts le a 12Mb SC55 bankot ha Rolandekat szereted,vagy az X5 nehany preset hangjat (potom 16Mb) ha a Korgot.Korlatlan a lehetoseg...(sot csinald azt amit en...vegyel sample CD-t)
tisztelettel