királyvíz Creative Commons License 2002.07.23 0 0 57
Kedves stisti!

Belegondoltam én is. Tényleg jönnek az újabb választások. Az ügyek meg igen lassan folydogálnak. Csak két apró poltságot említenék meg. Az MTV ügyében többmint 1 éve tettek feljelentést a levont, e át nem utalt SZJA és TB járulék ügyében. A legfőbb felelőst csak egy hete hallgatták meg először. A másik a HAppy End ügy, amelyről már a rendőrségen is ki merik jelenteni, hogy az ügyészség hátráltatja a nyomozást.
Tehát tényleg újabb frontot kellett nyitni. Szerencsére hagyott a fidesz eleget. Itt volt az autópálya ügye. A fidesz ebben az esetben 3 helyen bakizott.
1. Máig sincs egyetlen km új autópálya átadva.
2. Nem volt közbeszerzés.
3. Monopolhelyzetbe hozott egy céget.

Megtehette? Megtette. Emlékszel? Tudjuk, merjük, tesszük! A mostani koalíció meg megteheti, hogy villámgyorsan bizonyítson. Megteszi. Persze az emberek most is figyelnek, és jövőre is figyelni fognak. Akkor lesz közbeszerzés. A Vegyépszernek lesz egy rakás kihasználatlan gépe. Vagy rájukrozsdásodik, vagy adnak egy minimális haszonnal járó ajánlatot, amellyel nyerhetnek is. Én emlékszem azokra az időkre, amikor a fidesz kommunikáció abszolute digitális volt. Minden egyes ügyből jól kellett kijönni, ha ez nem ment, akkor kellett egy nagyot dobni (megfigyelési ügy). Ez most az autópályák esetében nem játszható el. Bele kellene nyugodnotok, hogy ebből jól nem, csak rosszul és rosszabul lehet kijönni, és erre a mostani koala vastagon rájátszik.