Brockey : Sajnálom, eredetileg az x3-ra akartam rakni, de 40 kép után nem engedett valamiért többet felrakni, pedig volt még 36 mega szabadon. Tele lett a ... aztán hagytam az egészet. Remélem azért otthonról meg tudod nézni. A picurhoz gratula, azthiszem nem nagyon bánod, hogy el kell halasztani az utazást :)
Búvárkodás : mindenképpen amatör szinten képzelem el. Egy kiráj szemüveg (fontos!!!), ez kb 12-15 euró (próbáld ki, nyomd az arcodra fejgumi nélkül, és ha ott marad 5-10 mp-ig, akkor ok!) egy pipa, és békaláb. Ez utóbbi a gyors merülés miatt kell, különben elfogy a szufla mire leérsz. Ezzel a felszereléssel - +1 háló - már 4-5 méterre le tudsz merülni, ahol csodás dolgokat találhatsz. Nekem a fülem nem birta sokáig, a 3. napon már 3 méternél tiltakozott, sipolt, fájt, stb, igy nem eröltettem. Azthiszem az általad emlitett könnyübúvár szerkót megfinanszirozni csak akkor érdemes, ha beljebb tudsz menni zátonyokhoz hajóval, vagy teljesen lakatlan öblöket találsz. Évente 1 alkalomért én legalábbis nem állok úgy, hogy ezt megengedhessem.
A kamera dolog elég húzós, én ilyenen nemis gondolkodtam, viszont lehet kapni 3ezer forintést vizalatti fényképezögépet, igaz egyszerhasználatos. Nameg olyan képeket is csinál. De érdemes lenne kipróbálni. Most is láttam egy olyan halat, hogy percekig csak lebegtem felette, és figyeltem, hogy mászik (!!!) a tenger alján. Szabályos kis lábai voltak (3-3) a kopoltyúja alatt. (lábak = bajúszszálaknak kinézö nyúlványok). De rendesen haladt velük.
kaev : napernyöt vigyetek, ha gondoljátok, nem láttam bérlési lehetöséget (kapni lehet). De én nem találtam olyan forrónak az idöt, hogy szükség legyen rá. Persze kisgyerekkel más lehet a helyzet, nemtudom. Mivel a bankok közötti transzfer rád hárul, igy minden pénzfelvétkor jól megvágnak - a váltással is, meg a "kezelési költség"ekkel is. Véleményem szerint érdemes elöre eltervezni, mennyi pénz kell, és azt euróban el is vinni kp-ban. Végszükség esetén ott az automata.
Jármü szempontjából még mindig a mocit javaslom, mert bár lehet autót bérelni, de drága, és veszélyes is. (karcolás, és rámegy a gatyád) Meg kell hozzá nemzetközi jogositvány is.
Mocival semmi gond, adsz neki 3 liter benzint, és a világból kimegy. Ott állsz le ahol akarsz, ha beborulsz a bokorba, hát kihúzod, és mész tovább, senki nem nézi hány karcolás volt, van rajta. Nem lopják el, nem törik fel, stb. No persze kinek mi a jó, pl egy 3éves gyerekkel robogózni... Akkor nyilván autó.
Kimondottan gyerekprogram a csúszdapark. Nem akarom lehúzni, de az egész napos program alatt 2(!!) óra csúszdázást kell érteni. Tetszik még a skacoknak a kalóz-est is, kis hajókázás, aztán tüzrakás :))) és krumpli, szalonna, ill ágyú sütögetés.
Heaven : Sok sikert, és motorozzatok sokat! A képeket meg gyártsad, aztán tesszük fel a site-ra! :)