Brockey
2002.07.23
|
|
0 0
75
|
Tudom, hogy nem egészen ide tartozik, de azért megkérdezem. Sokan írtok a búvárkodásról, és cseszi az agyamat, azaz vonzza, de igazából még nem mentem utána a dolognak. Ez most olyan amatőrködést jelent, amit én szoktam művelni, - azaz egy szemüveg, pipa (vagy jó nagy levegő), aztán nézelődök egyet vízfelszín közeléből, amíg el nem fáradok, vagy el nem fogy a szufla - vagy ez már a könnyűbúvárkodást jelenti? Ha ez utóbbi, akkor mi kell hozzá? Amit én tudok, hogy egy tanfolyamot el kell végezni (kb. 30-35000 HUF), aztán vehetek felszerelést (gondolom nem olcsón) és palackokat kell feltölteni (ez is pénz) és cipelni a vízhez. Azt is megkérdeztem már, hogy a videokamerámhoz kb. 250000 HUF a víz alatti kameratok, és ez is eléggé visszariasztott. 2 gyerek meg munkahely mellett olyan sok időm sincs utazgatni itthoni tavakhoz merülgetni, de egy nyaralás során, pl. Sartiban olyan jó lenne egypárat búvárkodni. Ha valaki többet tud nálam erről, az legyen szíves, segítsen ki az információval! Köszi! |
|