Bulibubus Creative Commons License 2002.07.23 0 0 47
Kedves cicmog, én azt hiszem, hogy a téma már túlnőtte magát azon, hogy ebből egy újabb fideszfikázós topic lehetne...

Gondolom itten nem arról kellene, hogy szóljon a történet, hogy a fidesz milyen szemét módon nyúlt le a Vegyépszer segedelmével, hanem arról, hogy miként lehetne olcsón autópályát építeni...

1/. maga a mód szimpatikusabb, de nekem még mindíg nem az... (de erről is van már topic:-))

2/. Szerintem a Vegyépszert is meg kellett volna hívni - az hogy netán segget csináltak volna a szájukból - önmagát minősítette volna (meg a Fideszt:-))) (tény, hogy a forint az ajánlattétel óta is erősödött vagy 10%-ot, ergo ez azért pár százalékkal olcsóbbá tehette az eredeti ajánlatot)

3/. Mindenkitől mindenre kérni ajánlatot és utána lemazsolázni - szerintem elég nagy szemétség...

4/. Még mindíg láthatóan működik az árkartell a cégek között - egy (1) kilóméter ára ma kb. 1 milliárdba kerülhet, de ha valaki nem számolja rá, hogy kilóméterenként kell árpádkori sírokat feltárnia saját költségén, akkor tán 800 milkából is megúszahtó...

5/. Közbeszerzés - Boros elvtárs már megmondta, hogy rossz - mi lenne jobb...

Nyílt versenytárgyalás licittel?

6/. Mély kuss van a finanszírozásról - vagy marad az MFB? huhhh

Előzmény: cicmog (46)