Imhoteph Creative Commons License 2002.07.23 0 0 72
Köszi az elismerést, igyexem :)

Pénteken! Húha! akkor várjátok már nagyon, mi? :)
Tuti jó idötök lesz, kellemes nyaralást igy elöre is!

A térkép nem jelöli narancspartot, a tippek résznél akarok majd kitérni rá. De hogy ne maradj kétségek között : Sartitól északra kb 8 km. Motorral 10 perc. Át fogtok menni egy kis korláttal szegélyezett felüljárón, majd néhány száz méterrel ezután jobbra 2 nagy kuka áll az út szélén, és egy (autókkal) erösen kitaposott lejárót találtok. Na ott kell lemenni. Erröl a lejáróról készitettem képet is (galéria, talán utolsó elötti kép?)
Búvárkodni mindenütt érdemes, ahol sziklák vannak. Nekem leginkább Kalamitsi jött be, és a Narancspart. De ha rá birod venni az öreg halászt (aki a sarti melletti kis betonos placchoz jön ki minden nap 11 óra felé a hálóit tisztogatni) hogy vigyen be téged búvárkodni, annál tökéletesebb nincs szerintem.

Sassos nem kéri a jogsit, csak az útlevelet. Vigyetek neki valami jó kis fütyülös barackot, vagy minöségi szilvát, és minden lesz, ami szem szájnak ingere. (a felesége tényleg szeretei a magyar - nöi - magazinokat, és kedves!)

4 tekercs imho elég lesz, nekem 220 képet sikerült csattogtatnom, ebböl a honlapra feltettek az értelmesek.

ps : köszi, már nem elöször esek ebbe a hibába, hogy 1024*768-ban tervezek. Elnézést, javitom.

Előzmény: Heaven (71)