Yag. Creative Commons License 2002.07.23 0 0 350
Hi Out !

Nem baj, én egyáltalán nem zavartatom magam ha csak pár ember érti vagy csak 1 érez hozzászólni valót egy ilyen témával kapcsolathoz. Általában ugy szokott működni - legalábbis ezt tapasztaltam magamon is olykor - hogy könnyebb az élet egyéb dolgaival és mással foglalkozni , mintsem a saját magunk jólétével . Az ember alapjában véve menekül és nem szereti folyton bevallani magának , hogy igaz igaz, rohadtul nem a főnők tehet arról hogy nem jaguáral jár dolgozni. Igy van ez jól. Ha már menekül az ember a történések elől vagy csak sodortatja magát akkor inkább a bulvár és egyéb mintsem azon morfondírozni, mit hogyan is. Láthatod, magad is, hamarabb kattannak az emberek az Égtelen Baromságokba kategorizált dolgokhoz mint magukhoz vagy szűk környezetűkhöz. Mindenki inkább ki akar kacsintani onnann ahol éppen van , nem magát lesegetni. Lésd topic. Mennyi bejegyzés van pl. Mit dúdolsz ma? Mi van rajtad? stb. persze tök jók és rögvest tükrözi is a tömeg érdeklődési körét :))

Luxus ? Valóban kénytelen vagyok egyetérteni veled. Mindenkinek baróra más a luxus. Persze DVDm nekem se sincsen de pl, van sz.gépem és az elég luxus - bizonyos körülményekhez képest - hogy annyit netezek amennyit akarok, míg mások fizetik a netet + telcsiszámlát. Na jó én is fizetem netet csak a mennyiségéhez képest keveset. Az utcánkba van netcafé és kiszámoltam hogy havi mennyit kellene fizetnem , ha ot nyomnám a netet. Egy kissebb havi fizu. Rögtön beláttam hogy ez már nálam akár a luxus kategória is lehetne, :))) persze nézőpont kérdése.

""Ez csak egy példa. Szóval, első lépés mindenképp a kemény munka, a kérdés csak az, hogy hol és milyen formában élvezed a gyümölcsét.""

Szerintem azt hamar kilesi az ember hogy hova menjen pihizni. belföld - külföld , sátor vagy a panel csak meló nélkül.

Nálad ilyen nehéz kérdés ez?

Tudod mit ? keressün valamit amiben nem értünk egyet :) ?? !! majd meglátjuk mire jutunk vel :)))

Üdv : Yag.

Előzmény: Törölt nick (349)