fargo Creative Commons License 2002.07.23 0 0 742
Szép lassan rádöbbentem, hogy a gépemen 10.1-es OS X fut, a legújabb meg a 10.1.5, ezért szépen letötögettem a kb 50 megányi upgrade cuccot az Apple-tôl. Lecsorgott kb 12 perc alatt, nem rossz. Felinstalláltam, eddig is OK, meg felraktam rá a 3-as iTunes-t. Na, azóta fagyakozik, nem megy a Sherlock, nem megy az iTunes, lefagy restart helyett, kaka, pfúj :-(

Asszem a napokban lesz egy friss installom az egész gépre. Na, ide kellene némi tanács:

Ugye a Software Restore tisztára söpri az egész vinyót, nincs mese, letöröl mindent, elôtte le kellene archiválni az össze anyagot. Ez nálam most 10 Gb, ebben kb 2 GB a munka anyaga, a többi software. Nomármost ahhoz nincs kedvem, hogy az összes software-t újrainstalláljam. Tkp. a 9.2 is hibátlan, ahhoz is kár volna nyúlni. Van valami megoldás arra, hogy CSAK a MacOS X-et installáljam fel újra? Esetleg elôtte jó lenne egy uninstall, hogy lepucolja magát. Sajna bizonytalan vagyok azt illetôen, hogy mi az ami OS X alá, meg mi az ami a Classic alá tartozik...

Ráadásul valahol elkevrtem a "Welcome to MacOS X" könyvet, így már tök hüje is vagyok az OS X-hez...