Törölt nick Creative Commons License 2002.07.22 0 0 5
Ez is Mulantol:

Mexikói báránygerinc

Eredetileg báránygerincből van, de most szűzpecsenyéből csináltam, egyébként csontozott egész karajból is isteni.

Szóval a husit szépen összekötözöm, hogy jó feszes hurkaalakot tartson. Egy kis doboz paradicsompürébe keverek fél teáskanál fahéjat, negyed teáskanál borsot - lehetőleg zöldet -, fél teáskanál koriandert, negyed teáskanál chiliport, fél teáskanál köményt és egy gerezd zúzott fokhagymát és kevés sót.

A masszával alaposan beborítom a husit és egy tűzálló tálban nagy lángon sütöm - esetleg némi bor kiséretében - kb. 35 percig. Úgy 10 perccel a vége előtt reszelt sajtot szórok a tetejére.

Mazsolás rizzsel vagy sült paprikával esetleg kukoricával nagyon-nagyon finom.