Törölt nick
2002.07.22
|
|
0 0
5
|
Ez is Mulantol:
Mexikói báránygerinc
Eredetileg báránygerincből van, de most szűzpecsenyéből csináltam, egyébként csontozott egész karajból is isteni.
Szóval a husit szépen összekötözöm, hogy jó feszes hurkaalakot tartson. Egy kis doboz paradicsompürébe keverek fél teáskanál fahéjat, negyed teáskanál borsot - lehetőleg zöldet -, fél teáskanál koriandert, negyed teáskanál chiliport, fél teáskanál köményt és egy gerezd zúzott fokhagymát és kevés sót.
A masszával alaposan beborítom a husit és egy tűzálló tálban nagy lángon sütöm - esetleg némi bor kiséretében - kb. 35 percig. Úgy 10 perccel a vége előtt reszelt sajtot szórok a tetejére.
Mazsolás rizzsel vagy sült paprikával esetleg kukoricával nagyon-nagyon finom.
|
|