ixub
2002.07.22
|
|
0 0
2709
|
Sziasztok!
Lev! lenne 1 kérdésem/kérésem! Mint 1000 éves FreshFabrikFan -még emléxem amikor Dújvárosban kb15 ember előtt jáccottatok, akkor még nem gondoltam h. idáig juttok- Nem lehetne, h. az 1ik koncerteteken eljátszátok az ősrégi Csíkosfejű Nádiposzáta című eposzotokat? Szinte minden koncerten amin ott vagyok beordítom de sztm nem halljátok meg, pedig csúcs poén az a szám és sokaknak tecccene akik nem ismernek titeket régóta. Az új számaitokról meg csak annyit, h. lehet h. csak nekem furcsák vagy mi de valahogy nem tudnak annyira megmozgatni mint az 1-3 album dalai. Az EFOTT-on elég jó volt a hangzás sztm, de valahogy úgy voltam vele hogy a régi számokra sokkal jobban pörgött mindenki, és így h. felváltva nyomtátok hol a régi hol az új számokat eléggé szaggatott volt a buli, nem beleszólni akarok abba, h. mit csináljatok, de szerintem ha kb 3 számos blokkokat nyomtatok volna a régi/új albumról akkor jobban kipörögtem volna magam túl sok volt a ritmusváltás.
Rem. ott lesztek idén is a MEN-en és megint tudunk beszélni 1 kicsit mint tavaly.
Nah Csákány 1 ősrégi fan
|
|