e_dora Creative Commons License 2002.07.20 0 0 2245
OFFtopik élménybeszámoló, avagy hogyan készülök a Cure koncertre..

Szóval.. rájöttem, hogy szégyenletesen sok szines holmim van, és ezért elmentem a "cure-ra készülök" cimkéjü elkülönitett összeggel a városba (zürich).. Az első boltban rájöttem, hogy az idei divat pont kedvező, csupa fordos csipkés fekete cucc.. de a legjobb az volt (ezt inkább a nők érthetik meg), hogy minden leszállitott áru áru is még féláron volt, gyakorlatilag az összes cool cucc meg minden aaaa.. a 12-ik probánál már elgondolkoztam, hogyha most elájulok, az mennyibe fog kerülni, ha nincs biztositásom (ilyen melegbe),de végül csak egy közel tökéletes darabot választottam 9fraké (30 helyett, imádom, amikor áthuzzák a régi árat). Kitámolyogtam, de 5 méterre rá ott volt egy Mango, és hatalmas 70%-ok, s lévén mindig is jó voltam matekból.. :) de szerencsére ezt megusztam méretkompatibilitási problémák miatt (mehogy nem vagyok 180 magas anorexiás csaj). Aztán még a koncert ürügyén vettem 5frakné 3x36kocka 200as filmet, és elszomorodtam, hogy hogyan lehetnek dolgok olcsobbak itt, mint otthon (de remélem majd lekattinthatok vele sokatokat valahogy). Persze nincs megoldva semmi, mert nulla fekete nacim van, de sebaj, utobbi hiányosságot tökéletesen tudom kompenzálni mimikailag, a Mélységes Világfájdalom cimü arcvonás-kompozició viselésével, amelyet amugyis sokat gyakorlok.. Ugyhogy különös ismertetőjegyem: akik rámnéznek mind elsirják magukat pedig -annyira- nem is vagyok ronda.. Remélem a szigeten tali :)