Törölt nick Creative Commons License 2002.07.20 0 0 2592
Már csak a vicc kedvéért...

(off)

kedves barátunk több ponton történelmi és tárgyi tévedésekben leledzik:

1. Agit-prop az nem a Matávnál van, ellenkezőleg: a Fidesznél (és anno persze az MSzMP-nél volt) mégpedig Demokrácia vonal meg Demokratikus Magok néven.

2. Az agit-prop jelentése: agitációs-és propaganda (felelős). Ma ezt úgy hívják, hogy Hét, m1/m2 Híradó, Panoráma(!) és Sajtóklub pénteken... és egyik sem a Matáv vagy a Medgyessy-kormány visszhangja!

3. Ma (és már vagy 20 éve, nálunk 10-12 éve) a cégek hivatalos kommunikációs politikájáért felelős szakembereket(sic!) PR (gyk: public relations==nyílvános kapcsolatok) gyűjtőnévvel illetik.

Kedves 'sizó keret' jobbraát kolléga: ha nem vetted volna észre, én itt leírtam a nevemet eddig (2 éve!) MINDEGYIK hozzászólásomban, sőt az is többször kiderül, hogy (sajnos!!!) nem vagyok Matávos. És ha tudni szeretnéd, akkor elmondhatom, hogy nincs olyan apukám meg anyukám, mint vélhetően Neked, aki a segged alá dugja az ADSL-es internetet,fizeti a számláidat: én keresem meg saját magam és elég sokat kellett érte tanulnom, szenvednem (még ha ez pozitív előjelű volt is).

Nyugodtan maradjál csak itt közöttünk, de próbáld meg azt kiolvasni a sorokból (és nem közülük, mert szakemberek vagyunk és nem politikusok), amit közölni szeretnénk (bocsánat: szeretnék, egyes szám első személyben, igaz többen vagyunk itt ún. szakértők) Veled és másokkal, akiknek hasznára válhat.

És egyre vigyázz: a maroktelefon használata az arra hajlamosaknál az agydaganat kialakulását serkentheti! Igaz Neked ez nem gond: "Benned még egy agyrák is éhenhalna!"

És, ha gondolod, nyugodtan tedd ki ide a neved, akkor sem fog senki molesztálni személyesen, de legalább felvállalhatod, amiket bekiabálsz!

Bízva bölcsülésedben

Maus Róbert Péter
mikimaus

Előzmény: Schizo Frame (2586)