Pityke Főtörzsőrmester Creative Commons License 2002.07.19 0 0 4392
Kedves Fuxi elvtárs!

Úgy vettem észre rosszallással fogadtad hozzászólásomat. Ezt igazán nem értem, talán egész mozgalmi munkám kérdőjeleződött meg a számodra??? Pedig én csak a szatíra stílust használom groteszk elemekkel fűszerezve, s ezenkívül megjegyzem, hogy én nem könnyen esek ki a szerepemből (SZATÍRA: az enyhébb humorral szemben a komikum élesebb fajtája, az alantasság kategóriájába tartozó, negatív jelenségek bírálata a gúny eszközeivel, ami gyakran torzítással, fantasztikummal párosul - ha az alantasságba a fenség elemei vegyülnek, a szatíra groteszkbe csap át). Vagy csak új pénzegységünk nem tetszik Neked?
És, hogy konkrét kérdésedre is választ adjak, az 50%-os közalkalmazotti béremelést egy ugyancsak új bankó nyomásával biztosítjuk. Íme:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

(De az is lehet, hogy szociálisan érzékeny miniszterelnök et. személyes vagyonának kamataiból biztosítja az összeget, mivel ez a kiadás nagyságrendileg nem megterhelő számára)

Remélem megnyugtattalak, hogy "jó kezekben az ország". Ha meg netalán azért bizonytalanodtál el, mert egy kitüntetésre vágysz, csak szólj nekem, mivel nálam dögivel vannak medálok.

Pityke vez.tiz.

u.i.: Tegeződésem abból a tényből származik, hogy az öntudatos kommunisták természetesen nem magázódnak egymással - azonban ezt néha én is elfelejtem.

Előzmény: strongdong (4237)