Hat igen, igy konnyu, akarom mondani, konnyu az biztos nem volt. A lakasok erteke telleg dobbenetesen folment, foleg ezeken a jo kornyekeken. bar mind a Gellert-hegyen, mind itt a Naphegyen rengeteg az olyan lakos, akik orokoltek az ottani kegliket, es negyedannyijuk sincs, hogy tenyleg ott vennenek, ha venni akarnanak. Vagy pedig meg jo reg vasaroltak, amikor (ahogy te is irtad) joval kevesebbert meg lehetett venni, aranyaiban is (az anyagi lehetosegek es az arak aranyara gondolok). Mi is igy jutottunk ehhez a lakashoz. Mikor elvaltaka szuleim, akkor ugye jott nemi bekasmegyer, ezt irtam mar, es a mostani lakas lakoi pont bekasra akartak koltozni az unokak miatt (tehat masok is vandorolnak rosszabb helyre a csalad kedveert) Igy csereltuk, persze rafizetessel - hatalmas mazlink volt.
Szerencsere az en jovendobeli anyosomek Sopron mellett laknak, oda remelhetoleg nem kell utanuk koltozni :)) Anyam meg ugye itt, ide meg jovunk szivesen :)) Mellesleg ujabban gondolkodom, hogy nem is lehet olyan remes videken. Olyan nyugalom van, es ez a kedvesemen is latszik. Nekem minden aprosagtol eldurran az agyam es orjongok (lany letemre), ot meg eddig egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor lattam kijonni a sodrabol olyan dolgok miatt,amitol engem szinte ujra kellett volna eleszteni :)) persze ez biztos alkati kerdes is, de ahogy latom magam korul, a videki emberek 100szor nyugodtabbak.
Jo eg, szetoffolom a topicot, sorry :))