Avass
2002.07.19
|
|
0 0
5008
|
Szasz Jani
Számolgattam egy kicsit. Nem tudom a sz.helyi lakásárakat, de itt szolnokon egy 150 m2-es lakás (ez az 5 szobás) - helytől függően - 20-30 milla körül van. A Dunántúlon csak drágábbak az ingatlanárak, legyen 30 (szolídan!). Az Audi árát kerekítsük 10 millára, ez együtt 40. Oszd 12-vel, és máris kijön kb. 3,3 millió forint plussz a 2,5 mellé = 5,8 milla!!! Másképpen: évente 70 millió forintot fizet ki a klubb???!!! Ez csak egyetlen játékos! Ne haragudj, de ezt nem tudom elhinni!
A tavalyi évben - az igen jól értesült Sporttárs szerint - nekünk, valamint a MAFC-nak voltak a legjobban fizetett légiósaik. Nálunk Vuki és asszem Lapov voltak azok, úgy tudom mind a ketten 8000 USD-t (bocsi:-) kb. 2 millió HUF) kerestek koponyánkínt. A kettejük fizujából vehettünk volna 125 cm Kálmánt (mondjuk fej nélkül)????
Szerintem ne higgy el mindent! Tényleg, hallottál már az új, NASA által kifejlesztett vágódeszkáról? M.O.-on kizárólagos jogom van a forgalmazásra, Csak most, csak Neked szinte ingyen eladó az egész kamionnal....:-))) |
Előzmény: jani0625 (5007)
|
|