stisti Creative Commons License 2002.07.18 0 0 4282
Elvtársak, elvtársnők!

Egymás között vagyunk. Most hogy lelkileg lecsillapodtam, magyarázzátok el nekem azt, hogy vajon HUSZ moderátor elvtárs miért törölt ki vajon szó nélkül? Melyik Lenin v. Marx kötetben van ez megírva?
1300 feletti hozzászólásom volt, soha semmilyen megrovást, büntetést nem kaptam a KB-től. Most pedig egyetlen egy (szerintem) tréfás kép miatt (amúgy az a mozgalmi topicunk a moderátorok hozzánemértéséből került át a HUSZba) szó nélkül véglegesen töröltek. Vajon ilyenkor nem az járná, hogy szólnak először? Gördüljön fekete autó a házunk elé és pár napra vigyenek el valahova! Töröljék a központnak nem tetsző feljegyzéseimet és mondjanak egy ejnye-bejnyét!
De nem, végleges módszerekhez folyamodtak.

Olvasgattam a Moderálási alapelveket is.
A moderátoroknak a jogsértő, továbbá a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosítványait korlátozniuk kell. A tiltás lehet részleges vagy teljes körű, ideiglenes vagy végleges.

Vajon miért kellet rajtam a majdnem legszigorúbb szankciót alkalmazni? Melyik párthatározatban van az benne, hogy Lendvai eltnőt nem lehet nőként ábrázolni? Ha emlékeztek még a képre, akkor modjátok meg, ennyire durva bűnt követtem el a mi harcos tekintetű Pártanyánkkal szemben?

reinkarnálódott sti et.