thw Creative Commons License 2002.07.18 0 0 47
DeadFox: kosz a biztatast! En azert aggodom es aggodom...Nemcsak a koltozes, mert nem vagyunk olyan messze (Gellert ter kornyekerol XIII. keruletbe megyunk a kedvessel), meg azt abszolut pozitivan tudom felfogni, ugyanis annyi kacatot begyujtottem az evek soran, amit most nem fogok magammal cugolni, hogy kesz megkonnyebbules :)) Inkabb a munkalatok. Kiveretunk egy falat, de konnyen lehet h nem usszuk meg ilyen olcson, mert ha pl villanyvezetekek mennek benne, vagy viz, akkor az is egy valag penzbe fog kerulni,ami nincs :(( Raadasul csak a kedves dolgozik, en nem - az egyetemen teszem a semmit... Szal azert vannak felelmeim. Azon is aggodom, hogy az elozetes tervekkel ellentetben mennyibe fog kerulni ez az egesz, es hogy meddig fog elhuzodni. en ugye semmi ilyesmihez nem ertek, tehat ugy vernek at, ahogy akarnak (ujabb biztato jel :)) ), ezen kivul orzom az emlekeket a par evvel ezelotti lakasfelujitasunkrol, ami kb 3szor annyi ideig tartott, mint igertek, holott semmi komolyat (mint pl parkettazas stb) nem csinaltattunk. lassan kezdtem ugy erezni, hogy ennyi ido alatt meg en is megcsinaltam volna...
Előzmény: DeadFox (46)