cicamacska ...:)))) túl elfoglalt vagyok ahoz, hogy megsértődjek, meg azt is írtam, hogy öreg vagyok már. Még késsel sem lehet megséreni... na bumm' legfeljebb elvérzek a csatamezőn..:)))
na vissza..
- köszi a véleményt, rólam és a munkáról is.
- most jön a neheze...ez így igaz... szórakozásból csinálom és nem pénzért és tényleg csak az ismerősi körökben...otthon a szabadidőmben
- igen egy jó tervező az nem csak a szabványokat és az előírásokat ismeri, hanem alkot is...sajnos sok tervet láttam ami lehet, hogy nem a tervező alkotása, hanem a megrendelő kérése, de akkor is borzalmas volt számomra. Nem annyira az épület külső megjelenésére gondolok...mert úgye kinek ez kinek az tetszik...hanem a lakás belső helységeinek egymáshoz való kapcsolata vagy zártsága. Magam sem tudom, hogy kell ezt szaknyelven kifejezni de a funkciókat és tevékenységeket is megfelelő csoportba lehet rendezni. Hát én erre szoktam odafigyelni különösen amikor valakinek elkezdek firkálni...
Megjegyzés: az a grafika amit küldtem, az szerintem ezeknek a feltételeknek valamint annak a teleknek a fizikai adottságainak pontosan eleget tesz amire elképzeltem. Sajnos a jelenleg a területre engedélyezett beépíthetőségi értéknél nagyobb. Így csak álmodozni tudok róla. (bár pénzem sincs rá..:))))