MarK
1999.03.22
|
|
0 0
55
|
Hi!
Teljesen O.K. amit írsz, de vedd észre, hogy a topicban nem úgy általában az új együttesek, stílusok ócsárolása a cél, hanem ezek csupán 70-80%-áról van szó, ami tényleg igénytelen - szerintem. Izlések és pofonok. Természetesen - mivel eléggé "muzikális" vagyok - én is nyitott füllel járok és próbálok befogadni néhány új dolgot. Még ha minden új anyag szar lenne és nem lenne más, akkor is előbb-utóbb kénytelen lennék a jobbik rosszat vmilyen szinten elfogadni. De nem erről van szó, ráadásul nem is jön be minden zene egyből. Van néhány "újkori", divatosabb kedvencem (na pl. a Ganxsta nem az, bár nekem semmi bajom sincs vele, sőt 1-2 száma még tetszik is, egyszerüen egy jót nevetek rajta - sajna nagyon sokan komolyan veszik és ettől akadnak ki egyesek), de most úgy gondolom, hogy egyik sem tudja azt az érzést kelteni bennem, mint pl. a DM, v. mások.Bár ki tudja. Na mindegy, most nem rólam van szó. Én csak azt sajnálom, hogy sokan úgy nőnek fel, hogy esélyük sincs esetleg igényesebb zenét megismerni ebben a "nyálrengetegben". Zsombinak pedig üzenem, hogy az általam említettek közül én nem a "popsztárt" szeretem, hanem a zenéjüket.
Üdv. |
Előzmény: Ambipotalamusz (54)
|
|