Ambipotalamusz Creative Commons License 1999.03.22 0 0 54
én egyetértek zsombival, asszem értem, mire céloz. szerintem is lejárt már az a korszak, amikor "súlyos", sokatmondó szövegeket kellett írni ahhoz, hogy valamilyen zenei produkcióra odafigyeljenek.

én például azért is bírom a Ganxta Zolit, mert abszolút hülyére veszi az egész műfajt, olyan, mintha saját magának a paródiája lenne egyben. más kérdés, hogy zeneileg nem egy nagy etvasz, de mondjuk táncolni faszán lehet rá.

a nyavalygást meg ("a mostani zenék igénytelen szarok") annyira szánalmas, elkoptatott frázisnak érzem, hogy ezzel nem tudok vitatkozni. ha figyelsz, és hajlandó vagy újfajta dolgok befogadására, akkor _nem igaz, hogy nem találsz olyan zenét, ami tetszik_. az egész ezen múlik.

én kb. egy éve hallgatok ilyen dj-zenéket, mondjuk az igényesebb fajtából, de teljesen meg vagyok elégedve, és tökéletesen kielégíti a zenei étvágyamat, pedig előtte nálam is a DM/U2/alternativ rokkzenék mentek sokáig. _kibaszott sok lemez jelenik meg a világon, ne felejtsük má el!minden hónapban több ezer(!) maxi jelenik meg

Előzmény: MarK (53)