Sziasztok!
BXLeader:
"Nem tudom miért, de a Fiatnál rég elfelejtették azt a fogalmat hogy túltervezés , azaz míg a tíz éves 307-es 160-nál még kiszalad a világból addig a Stornó motorján már elvégeztek egy pár generált. Lásd ősszehasonlító teszt:
Opel Manta GT/E vs. VW Golf 1.6 GTi
105 Le 110Le "
Hmm... elgondolkodtató. Tudod erről a krónikus antiolaszautó-betegségben szenvedő emberek jutnak eszembe...
Amúgy bocs, de megkérdezem: Láttál Te már 10 éves 307-est????? Esetleg rendelkezel egy ilyennel???
Mert amíg legalább egy kérdésre nem a válasz, addíg megkérlek ne tégy ilyen kijelentéseket!
Mert: mindkét (sőt az összes!) autómárka nagy fejlődésen ment keresztül.
A Fiat-ra, mint márkára pedig azt mondom, hogy nekem egy tizenéves Fiatom van. Van benne elég sok km és jól bírja magát. Amúgy egy ismerősöm, aki Magyarországon elismerten a motorokhoz/befecskendezőkhöz egyik legjobban értő ember, na ő áradozott arról a Fiat motorról, ami az én autómban is van. Ez nem felvágás, ez tény. Az olasz autókért minden hibájukkal együtt az egész Autótechnika tanszék lelkesedik, ahol professzor. És ők eléggé szakértők autó téren.
Úgyhogy: attól, hogy Te szeretsz egy márkát/típust, na az még nem jelenti azt, hogy egy másik az alapból rossz. Én is elismerem a 307-es minden erényét. Ez a fórum pedig nem arról szól, hogy egy márkát agyon szidjunk, hanem ÉRVEKKEL támasszuk alá a véleményünket.
GTPeti