DeadFox: nehogy megsértődj! Nekem ami a szívemen, az a számon, de bántani nem akarok senkit. Ha visszanézed az eddigi hozzászólásaimat, eddig csak egyetlen egy alak bírt kihozni a sodromból, de ő tett is ezért rendesen, és ott nem félreértésről volt szó...
- 1. nem megfelelően fejezem ki magam, és félre érthető hülyeségeket írok.
Én már csak ilyen vagyok, hogy következetesen abból ítélek, amit közölnek velem, és nem annak alapján, amit mondani szerettek volna! :-)
"Rossz szokásom", még abból az időből, amikor egyetemistákat tanítottam, és mindig megköveteltem a szabatos fogalmazást.
- 2. baromira haragszol a "kontárokra"
Nem tagadom. Én vagy úgy találkozom velük, hogy valami nevetséges "tervvel", de olcsón elviszik előlem a munkát, vagy az általuk elqrt házaknál, lakásoknál próbálhatom meg menteni a menthetőt, amikor a tulaj rájön, mennyire megszívta.
Az eddigiekből (meg a mélből) azt látom, hogy Te nem ebbe a kategóriába tartozol, csak következtes "imidzs-építéssel" próbáltad ezt a látszatot kelteni :-)
Ha jól látom, Te egyszerűen átveszed azt a munkát, amit normális esetben a tervező csinálna. De ha az építészek elismerik ezt és a színvonala is megfelelő, akkor semmi gondom vele. Legfeljebb az, hogy miért fizet ezért külön valaki, ha az építésznél úgyis benne van a szolgáltatásban. Vagy ők nem is foglalkoznak ilyesmivel?
Igen, nekem kicsit furcsa volt ez, mert számomra annyira nyilvánvaló, hogy a tervező tervez, és ennek része a modellezés is. De most már értem :-)))
Üdvözlettel, a cm.