Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.22 0 0 50
Hat nem tudom. Mondjuk en spec a U2-ra gondoltam, de a Depeche Mode se egy szambol all egyreszt, masreszt pedig a mostani iranyzat tenyleg azt sugallja, hogy akkor vagy meno, ha nem gondolkodol, csak koltod a (szuleid altal megkeresett) penzt. Aki elhiszi, az meg is erdemli a sorsat. Ezek a mostani krealmanyok lenyegeben mar csak kigyurt tancosok, azert Bonot vagy Stinget esetleg Oldfieldet nem tudom elkepzelni, amint a szinpadon cukaharakat mutat be, mikozben a hangja meg csak meg se bicsaklik... A DM-ben es U2-ban meg _zeneszek_ voltak, sajat gondolataikat akartak kozolni. A DM fele sotet eleterzes is kizokkent a vilagbol, es esetleg meg el gondolkodtat, ha eppen nem reszegen hallgatod egy egyetemi buli legmelyen :) A U2 meg aztan egeszen mas kategoria, Ok aztan tenyleg letettek mar valamit az asztalra (pl. eleg sok politikus szamuk is volt, igaz, ezt nehez megerteni itt Magyarorszagon) Mindegy, szoval amikor meg ilyesmiket hallgattunk a gimiben, a '80-as evekben, volt a zenenek meg egyfajta 'lazadas' hangulata. Aztan persze ez is eluzletiesedett.
Előzmény: Ambipotalamusz (48)