Örülök, hogy tetszett az El Nino. Aranyos film, valóban érdemes megnézni (megmondtam, ugye?).
Szerintem nem ez volt az utolsó alkalom, tekintve, hogy pl. Vincere nem ért rá. Verocsekkel néztük meg és együtt örültünk többek között a Steve-es jeleneteknek (volt vagy 2). Nem akarom elfogadni, hogy bizonyos reklámokban Szabó Győző fotójával reklámozzák a filmet és azt írják a plakátra: A Valami Amerika sztárja új filmben. Nem ő a főszereplő és nem új a film (szerintem nálunk nincsenek sztárok sem; Pindroch Cs. mondjuk annak tartja magát, de az az ő baja).
Hajdu Steve nevét pedig megtanulhatnák már rövid u-val írni!
A Csajok viszont szörnyű.
Ugye nem igyekeztem dicsérni, amikor találkoztunk? Inkább hallgattam (volna) nagyokat, hogy Magad alkoss véleményt.
Szerintem néhány hozzászólásnál László Zsolt csak fogná a fejét... :)
Gondolom, az enyémekre (is) gondolsz. Pedig én igazán nem nyáladztam... Azt hiszem, nagy bajom, hogy néhány előadás láttán (ill. ehhez elég volt az elsőként látott Bűn... is), hajlamos vagyok félistenként tisztelni valakit, ahelyett, hogy elhinném, ő is csak egy ember. Ha pedig civilben, egyszerű emberként látom, azért nem szólok hozzá, mert nem akarom megzavarni a magánéletét. Így egy darabig biztonságban lehetünk, nem olvas minket (hacsak egy kedves ismerőse nem szól neki).