Üdv, jogászok! :)
Én magam sosem lépek erre a pályára - azon kevés dolgok egyike, amelyben biztos vagyok. Én csak olyat választok, amiből megélni nem lehet. :)
Eh, csak rajzolom itt a mosolygó jeleket, pedig most van bennem egyfajta keserűség. Délelőtt otthon dekkoltam, és megnéztem a Csajok c. filmet (CC adta kölcsön). Bűn rossznak találtam, hiába játszott benne László Zsolt. :( Nem a színészekkel volt bajom különben, hanem a se eleje-se vége, üres történettel. Csak egy-két jelenetet talált el a rendzőnő (talán csak véletlenül), de azért nem érdemes megnézni.
Mondhatom azért, hogy Szabó Ildikó fejlődött: a Chacho Rom ennél már sokkal jobb.
(Most jut eszembe, néhány utolsó gondolat Alföldiről: már NEM elválasztható a reggeli bohóckodása a művészi teljesítményétől /ha láttátok volna a Szentivánéji álmot és főleg a nyitrai Hamletet, ti is észrevennétek az értékvesztést/, azért hoztam fel őt példának. A Vihar nem volt felszínes, de szerintem nem is volt annyira értő rendezés... Pont az én generációmnak tetszett (tizen-huszonévesek)? Jellemző. Roppant mód elégedetlen vagyok a generációmmal.)
Amúgy mit nekem reklám, mit nekem Beau Monde - csak a Nemzetibe ne menne! (LZs pályájának kezdete még jó volt, de ha belegondolok, hogy pl. rám mi vár...)
Cicavirág, Te hogy látod László Zsoltot? Optimista, vidám ember? Elégedett az életével?