skeleton crew augusztusban! magyar cim: csontkollekcio! es elvileg augusztus a hyperion bukasa elso fele is! klassz! eh, mintha nem lenne mit olvasnom... :)
tamas: elirasokkal, ilyesmikkel nem foglalkoznek, folosleges, de a SKEM annyira szar, hogy nagyon... egyebkent angol nyelvteruleten van egy site, ami a hibakat gyujti, de azt sem eliras szinten, hanem a "normalisakat".
iffy: nem kell olyan nagy mazli, hogy ket hasonlo koontz-ot kerits meg :) en egymas utan olvastam a kulcs az ejfelhezt es az idegen emlekeket, es azok is hasonlianak nemileg. szerezd meg es olvasd el a rossz helyet! mintha nem is koontz irta volna! :) a tobbi konyve a kozeleben sincs, valami fantasztikus! de a rejtekhely is klassz, az idegenek, meg meg par. nekem a sziv sotet folyoit, az egi jelet es kulonosen a hideg tuzet ajanlottak nagyon, de nem igazan jottek be. az egi jel idoutazos tema, igy eleve nem rossz, de a hideg tuzbol semmire nem emlekszem, annyira szar ;) bar en koontz-cal ugy vagyok, hogy barmikor elolvasok tole barmit. nem tul hosszuak a konyvei (ok, annak tunnek, de az oldal- es betumeret is sokat szamit), es azert a legtobb eleg szorakoztato.
zsanna: hol jartal, meselj! :) valami kinges elmeny? mit olvasol eppen?